Waarom deelnemen

Voor en door Professionals

Professionals samenbrengen zodat ze zich kunnen informeren, nieuwe evoluties kunnen ontdekken binnen hun vakgebied en leren van elkaar, dat is het doel van de Contractor Days. Zo kunnen alle ook ondernemers en afnemers hun toeleveranciers ontmoeten, hun samenwerking verstevigen, nieuwe afspraken maken en nieuwe producten ontdekken. Deelnemende bedrijven kunnen als exposant hun merk- en naambekendheid versterken, en hun nieuwste producten tonen rond de centrale ruimte. Met andere woorden: Contractor Days is hét ideale moment voor professionals om zich breed te oriënteren binnen hun vakgebied.

Een ideale datum

De datum van het event is zo gekozen dat alle professionals/loonwerkers kunnen deelnemen. Het wordt een ideaal moment om even te reflecteren over hun activiteiten, nieuwe trends op te nemen, het nieuwe jaar voor te bereiden en toekomstige investeringsplannen uit te werken. En uiteraard mag er ook wat gefeest worden.

Brussel, het hart van Europa

Brussels Gate Expo, gelegen in de hoofdstad van ons land, heeft alle faciliteiten in huis voor zowel de bezoekers, de deelnemers, de sponsors en exposanten van Contractor Days.

Sterke partners

Een vakevent moet representatief zijn voor de sector, en moet gedragen worden door de sector. De Contractor Days worden ondersteund door de nationale beroepsfederatie Landbouw-Service, en heeft internationaal ook reeds een samenwerking met Deluta in Bremen. De federatie is uiteraard ook zelf aanwezig, en in de aanloop naar dit event zullen bijkomende organisaties, ondermeer de mediapartners uit de sector, eveneens opgenomen worden in de lijst van partners.